Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ


Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δραστηριοποιείται στον κλάδο των ιατρικών υπηρεσιών υγείας από το 1981. Σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ελλάδα με 52 αυτόνομα Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και 16 Κύπρο συνολικής έκτασης άνω των 44.700 τμ. που δέχονται περισσότερες από 2.800.000 επισκέψεις το χρόνο. Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει επίσης τρεις Κλινικές, την Βιοκλινική Αθηνών, Πειραιά και Θεσσαλονίκης, οι οποίες αποτελούν πρότυπα σύγχρονων νοσοκομειακών μονάδων υψηλής ποιότητας, ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών και 8 Οδοντιατρεία (Αθήνα, Αλίμος, Καλλιθέα, Κηφισιά, Μαρκόπουλο, Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά, Εύοσμο). Ο Όμιλος συνεργάζεται με περισσότερες από 400 ιδιωτικές εταιρείες, τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και όλα τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον συνεχίζει τη σταθερά δημιουργική του πορεία υλοποιώντας ένα πολυδιάστατο επενδυτικό πρόγραμμα με στόχο την επέκταση του Ομίλου σε Ευρωπαϊκές χώρες.

Μέρος του προγράμματος αυτού, αποτελεί η πρόσφατη εγκατάσταση δύο υπερσύγχρονων PET/CT Discovery IQ της GE Healthcare σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και του πρώτου αθόρυβου Μαγνητικού Τομογράφου, Optima 450W with GEM Suite. Παράλληλα, επεκτείνεται το δίκτυο των διαγνωστικών μονάδων σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Κύπρο δημιουργώντας συνεχώς νέες θέσεις εργασίας.

Αποτελεί δέσμευση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου, κου Ευάγγελου Σπανού, η συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών με στόχο την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων, μέσα από την προσφορά καινοτόμων και εύκολα προσβάσιμων υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες.Εταιρείες του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

                  

 

                   

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies
ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ